US$125

Licht op je benen

Sta steviger, lichter en met meer balans op je benen. En wandel, dans, ren met gemak, lichtheid en energie met deze 10-lessen

Lees verder

97 euro
Move into Joy

Hemelse Heupen

Breng meer leven in je bekken! Meer beweging, meer adem, meer zachtheid, meer jou... Je bekken is de motor voor beweging. Beweging die ontstaat uit intentie, verlangen, nieuwsgierigheid, verbinding, intimiteit, sexualiteit, emotie. In de cursus Hemelse Heupen van 10 Feldenkrais lessen neem ik je op reis door je bekken en laten we de heupen weer dansen, swingen, zingen zodat beweging weer een optimaal functionerende motor heeft en jij de activiteiten die je graag doet weer met gemak en plezier kan ondernemen... Hemels toch?

Lees meer en schrijf in

25 euro

Ademruimte

Deze serie lessen heb ik in de eerste maanden van Covid gegeven om mensen te helpen om met meer rust en ontspanning te ademen door uitdagende, stressvolle momenten. De serie is er op gericht om meer ruimte te creëren voor de longen om zich te vullen met lucht. Sommige lessen werken specifiek met de longwand, andere lessen helpen de ribben verzachten of de samenwerking tussen de lichaamsleden die jouw ademhaling faciliteren weer te herstellen. Ontvang deze lessen gratis bij aankoop van een programma

Lees verder

97 Euro
Move into joy

Laat je schouders weer dansen

In deze online cursus leer je in 10 lessen hoe je met behulp van zachte, bewuste bewegingen je schouders weer soepel, ontspannen en pijnvrij kunt bewegen.

Lees verder

97 Euro

Ontdek je innerlijke kracht

In deze online cursus neem ik je mee op een verkennende reis door je rug, buik en adem-beweging. Je leert de spieren die werkzaam zijn in de rug, de buik en de ademhaling begrijpen en optimaal aansturen door middel van bewuste bewegingsexploraties. Elke les benadrukt het potentieel van een aantal belangrijke spieren.

Lees meer en schrijf in

147 Euro

Recepten voor een blije rug

10 heerlijke Feldenkrais lessen voor je rug. Leer je rug en jouw bewegingspatronen kennen, zodat je meer bewegingsopties hebt en rugpijn verhelpt én voorkomt. Inbegrepen in deze cursus een individuele live online sessie van 50 min met Pingel.

Lees meer en schrijf in

197 Euro

Beweeg weer met energie en vitaliteit; steek je innerlijke sprankel aan.

Je vitaal voelen, stralen, sprankelen. Dat wil jij toch ook? In deze uitgebreide cursus een holistische kijk op vitaliteit. Leer hoe je zelf de regie kan pakken over je eigen energie. Helder, praktisch en vol effectvolle oefeningen. Inbegrepen in deze cursus 2 één-op-één sessies van 50 min.

Lees meer en schrijf in

97 Euro

Reset jouw zenuwstelsel

In deze Move into Joy cursus verfijn en optimaliseer de basis bewegings-patronen die jouw zenuwstelsel geleert heeft, zodat het weer optimaal kan functioneren en jij vol energie in het leven kan staan. Inbegrepen in deze cursus een individuele live online sessie van 50 min met Pingel.

Lees meer en schrijf in


0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden