Ontdek je innerlijke kracht

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
97
Begin
of

In deze online cursus neem ik je mee op een verkennende reis door je rug, buik en adem-beweging. Je leert de spieren die werkzaam zijn in de rug, de buik en de ademhaling begrijpen door middel van bewuste bewegingsexploraties. Elke les benadrukt het potentieel van een aantal belangrijke spieren. Je zult merken dat je met meer ontspanning en kracht gaat bewegen als de relaties tussen die spieren en botten, gewrichten, organen en ademhaling verbetert. Hiermee krijg je ‘tools’ aangereikt om zelf je rugklachten, schouderklachten, nekklachten en ademhalingsproblemen te verhelpen. 

Je kunt de Feldenkrais bewegingsexploraties zien als mindful bewegingspuzzels die jou uitnodigen om in de wijsheid van jouw lichaam te tappen en te spelen met bekende en vergeten mogelijkheden.Je krijgt inzicht in de fysieke- en emotionele spanningsgewoonten die jou belemmeren om met gemak en vrijheid te staan en zitten. De meeste belemmerende overtuigingen komen vanuit jouw onbewuste denken over je lichaam en het beeld wat je over jezelf hebt gevormd. Het zelf-bewustzijn wat je ontwikkeld in deze cursus bekrachtigd jou om andere opties te kiezen, die de spieren aanspreken op hun natuurlijke functies en plek in de ‘lichaams-familie.

Deze lessen zijn GEEN vervanging voor medisch advies. Ik ga er vanuit dat jijzelf de verantwoordelijkheid voor je lichaam draagt. Neem bij twijfel of deze lessen geschikt zijn voor jou, even contact met mij op.